tirsdag 17. februar 2009

Saa var vi i Vietnam!

Vi kommer til Saigon eller Ho Chi Minh City som byen ogsaa blir kalt, mandag ettermiddag. Etter enda en lang buss tur hopper vi inn i den forste Taxien vi ser og drar til hotellet som vi har funnet i den fantastiske Lonly Planet boka! Hotellet er skittent, morkt og med odelagte vinduer, men for 50kr natta forventer vi ikke saerlig mer. Etter en lang og varm dag legger vi oss i det varme rommet med de harde sengene!

Vi fant raskt ut at begravelser ikke er en stille seremoni i dette landet. Utenfor vinduet var det til alle dognets tider hoy musikk og lite pen synging/skriking. Dette varte i 2 dogn, altsaa ble vi underholdt 2 av 3 netter. Herrrlig:)

Det var litt aa se, ogsaa i Saigon. En av dagene benyttet vi muligheten til aa besoeke de kjente Cu Chi tunnels. Dette er et omraade med underjordiske kanaler, der en hel landsby bodde for aa gjemme seg for amerikanerne under Vietnamkrigen. Her fikk vi gaa i de trange tunnelene, og se paa de livsfarlige fellene de brukte for aa beskytte seg mot fienden.

Oppholdet i Saigon var ganske likt som Kho San Road i Bangkok. Livlig backpackergate med barer, internettkafeer og suvernirbutikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar