søndag 1. mars 2009

Hoi An


Rolige herlige Hoi An!
Har naa oppholdt oss i Hoi An i 4 dager. Forelsket oss straks i den stemningsfulle atmosfaeren i denne byen. Her var det bare aa hoppe paa en sykkel, enten du vil til sentrum eller til stranda. Dette er ogsaa stedet aa faa sydd seg klaer eller mekka seg sko. Vi rakk saa klart begge deler! Shop til you drop, bebbeh!

Vi moette en venninne som sammen med rundt 50 andre studenter, er paa 3mnd utveksling i Hoi An. Hun presenterte oss for det ville utelivet paa dette ellers saa stille stedet. Etter en del oel og drinker paa Before N Now bar, sjangla vi oss til bussen som shuttla oss gratis til Beach Party. Passe full bil paa stoerrelse med en russevan. Og alle skulle paa! Faar du ikke plass, saa lager vi plass!

Beach Club'en vi kom til var en idyllisk plass, akkurat saann en Beach Club skal vaere. Dette var faktisk lesesalen til de ''stakkars'' studentene. Lesing er vel ikke det de gjoer mest av, heller tvert i mot!
Det foerste vi gjoer er saa klart aa gaa i baren aa kjope BUCKETS! Dette er boetter med masse spirits blandet med energidrikk og juice. I happy hour koster disse 55.000 dong, dvs 20kr! Det ble en vaat kveld med andre ord, og vaatere ble den da vi enten havnet i havet, eller i bassenget.
Ikke dumt aa vaere student i Hoi An!

Loerdag dro vi kleine videre til Saigon med buss. Det tok ikke mindre enn 25 timer :) ehh..

3 kommentarer:

  1. Har dere det fint snuppene mine? :) Må være en helt annen tilværelse der borte enn hjemme i Norge kan jeg tenke meg! Gleder meg til å se dere igjen i juni! Mange miamiklemmer<3

    SvarSlett
  2. I LOVE YOU GUYS! <3 :) Har dere blitt matforgifta ennå? Hehe... Tenker meg dere er søte og brune som dansk sukker!

    SvarSlett
  3. Stakkars studentene ja...

    SvarSlett